Openingstijden
Reparatie en keuren

     

                                                                                                                                         

Behalve de verhuur en verkoop van gereedschappen, kunnen wij deze ook voor u keuren, repareren en onderhouden. Hiervoor beschikken wij over alle apparatuur, technische kennis en certificeringen. Tevens keuren en repareren wij ook op locatie, zoals b.v. hydraulische ladderliften, verhuisliften, aggregaten etc. Ook keuren wij ladders en trappen, steigermaterialen en valbeveiligingen.

 

Reparaties elektrisch gereedschap

Wij repareren machines van bijna alle grote merken. Voorafgaand aan de reparatie gaan wij eerst voor u onderzoeken wat er met uw machine aan de hand is, waarna wij u een prijsopgave kunnen geven zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Reparaties onder de € 50,- excl. btw worden zonder uw toestemming gerepareerd. Mocht u besluiten de machine niet te laten repareren dan krijgt u deze in onderdelen terug.

 

Keuren elektrisch gereedschap

Machines, gereedschappen en eigenlijk alles wat een electrisch gevaar op kan leveren moet jaarlijks gekeurd worden. Een keuring is een momentopname. Het is dus van belang dat u al uw gereedschap blijft onderhouden en deze laat herkeuren wanneer dat nodig is. Wij keuren elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140-normen. Wanneer u uw machines bij ons laat keuren dan worden deze voorzien van een keuringssticker met geldigheidsdatum van de keuring. Tevens krijgt u bij elk gekeurd gereedschap een keuringscertificaat.

 

Keuren steigermateriaal, ladders, trappen en valbeveiligingen.

Naast het keuren van elektrisch gereedschap keuren wij ook al uw steigermateriaal (NEN 2718), ladders en trappen (NEN 2484) en valbeveiligingen (NEN 360, 361, 365). Alle klimmaterialen en valbeveiligingen welke professioneel gebruikt worden, moeten minimaal eens per jaar worden gekeurd. Voor het keuren van klimmateriaal en valbeveiligingen zijn certificaten en regelmatige scholing nodig. Onze keurmeesters beschikken over alle papieren en laten zich regelmatig bijscholen. 

 

Voor meer informatie, vragen of prijsopgaven kunt u contact met ons opnemen.